Soliga träningstimmar

Tror ni att jag var färdigtränad efter gårdagens kaosträningsdag och morgonens 15km’are?

Åh nej. Jag rundade av med lite löpstyrka och kaffe med Jenny. Eller ja, för mig var det nog mer kaffe med lite löpstyrka och mycket prat.. men Jenny tränade i alla fall på för oss båda. Vi körde igenom mitt Löpstyrkeprogram, fast deluxe-varianten som är lite tuffare. Jag nöjde mig rätt väl med att banga sista serien med plankan-övningar och typ sova lite i gräset istället…

20120819-220405.jpg

20120819-220413.jpg

Sedan frågade min vän Eric om det var dags för backintervaller? Alltså. Jag skrattade högt av det sms:et. Jag var verkligen seg i benen vid det här laget, jag menar, något hade jag ju trots allt presterat det senaste dygnet?

Men men. Som alltid. Man kan ju inte banga lite sällis, och dessutom hade jag ju aldrig kört backe i Vässjöbacken tidigare. Dags att mosa på!

DOCK visade det sig att Vässjöcrossen gick idag, så det var ju crosscyklar (eller vad det nu heter) i hela backen!! Vad är oddsen?! Eric tyckte det var bra tråkigt tror jag, samtidigt som jag typ tackade gud för att jag slapp backintervallerna… hahaha…

20120819-220434.jpg

Istället blev det en enda vända upp innan vi skuttade runt i dels obanad och banad terräng 7km helt enkelt. Helt nya spår för mig, och jätteroligt! Benen njöt mycket av att få springa lite terräng, det var ju trots allt ett dygn (och 35km asfalt) sedan sist!

20120819-220446.jpg

Så med andra ord, en mycket, mycket bra söndag. Sedan middag på det och allt är nice :-) Totalt 22km dagen efter 35km, och därmed nästan så man kan ropa hej över knät! JIPPI!!! Still going strong! Lycklig Mirre!

4 Comments

  1. Sara

    Bra jobbat i helgen!

  2. Jenny

    Tack för igår (och i lördags och i ..)! Kul att testa ditt styrkeprogram och det känns i baksida lår idag kan jag säga. Sen är jag för övrigt skönt trött och mör i hela kroppen idag men vilket av gårdagens fyra pass som orsakat vad vet jag knappt! ;-)
    Om mina grannar haft koll på mig i helgen så måste de trott att jag varit tokig som kommer hem svettig i träningskläder mitt i natten (efter midnattsloppet) och sen far ut och och in hela söndagen i nya träningskläder. Kan summera söndagen med träning-duschar-mat och härliga vänner=toppensöndag! Nu: 8 timmar (fysisk) vila på jobbet innan jag är på det igen! =)

  3. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Regards!

  4. This is the comfortable, durable rs gold regarding ideal and even specialized temperature.

Comments are closed.