Vad är då en bal på slottet??

Jo exakt! Lika bra att ta sig dit så man får veta :-)

Så med andra ord. Anmäld, bokad och klar för Trail Lago D’orta. Nu ska jag bara springa också. Höhö. Och njuta. Och cascha in 2p till UTMB. Hoppas det går vägen förstås! Arrangörerna har redan hojtat och berättat att de är glada över internationellt besök från Sverige. Jippi! Internet och facebook är bara för bra alltså..

Jag vet att några kompisar tycker att jag ”bara flyger och far”. Och javisst. En del absolut. Men när jag bodde i Italien så åkte jag skytteltrafik mellan Sverige-Italien så det är väl ingen big deal i min skalle. Ekonomiskt? Javisst, det är såklart det kostar. Men det mesta här i livet kostar.. dock är det så himla trevligt att man får lägga sina pengar på precis vad man vill ;) Ett nollat spritkonto bäddar för en himla massa resor kan jag meddela!

..och nu ska jag sluta lägga in bilder från loppet. Men ni som vill se mer kan klicka här!

11 Comments

  1. Det är inte gratis att leva så varför inte spendera sina pengar på roliga saker? Allt handlar egentligen om att prioritera. Kanske inte för alla men för de flesta med hyfsade jobb.

    Tycker du gör helt rätt. Ser fantastiskt ut! Hur det än går kommer det vara ett minne för livet.

    • Miranda Kvist

      Då är du med nästa år när jag arrangerar en resa dit? :-) 63km, 24km ller 14km :-)

  2. Matilda

    Du är för cool!! =)

    • Miranda Kvist

      Tack!!

    • Miranda Kvist

      Superroliga killar bakom det där loppet som jag lärde känna i somras. Kanske kanske kanske eventuellt 50 miles.. we will talk!

  3. sonny

    Du gillar utmaningar och berg – här kommer 3p till nästa år Hornindal Rundt (helt varv). Vi ses där – Leilah och jag springer!!

    • Miranda Kvist

      Åh jag vet!!! Hornindal vilken dröm :) kanske kanske, det står mellan den eller Trail Lago di como!

  4. elsa

    åh, det ser ju helt underbart ut!

    men sen har jag också en fråga till dig! hur gör du upp dina träningspass? använder du dig av någon sida med träningspass/en personlig tränare eller lägger du upp det själv? jag går i tankar om att börja träna inför ett maraton, men vet liksom inte hur jag ska lägga upp det eftersom jag inte sprungit så långt innan.

    • Miranda Kvist

      Hejsan Elsa! Jag är utbildad löpcoach och har sysslat med löpning ett bra tag nu. Dels så cochar jag en del adepter, men även mig själv! Beornde på vad för utmaning jag står inför så anpassar jag schemat! Du är välkommen att höra av dig till mig på info@mirandakvist.se om du vill prata eventuell coaching! :-)

  5. Josefin

    Haha, du får hänvisa dina kompisar till mig, så kommer de tycka att du flänger extremt lite sen :) Man gör väl det man trivs med, man gör vad man vill med sina pengar (om det så är mer sprit och mindre resa eller tvärtom) och man lever bara en gång. Kör hårt, du kommer bli lycklig av allt du tar dig för!

Comments are closed.