Annat att fokusera på!!

Sådär. Vet ni vad, jag har ju SJUKT MYCKET TID över idag eftersom jag inte sitter i ett plan   i 10h. Har gjort allt som behövdes vara gjort till idag. Så att det tog mig 3h först att fixa med flyget och hotellet (effektiv tid kanske 25min) var inga problem. Sedan insåg jag att jag inte hade mat hemma (eftersom jag skulle till NY ni vet) så jag funderade i 1h på om var jag skulle handla. Gick ut och satte mig på ett café och åt en fralla med kaffe. Gick hem sedan och glömde handla. Bra, då vet jag vad jag kan göra senare idag.

Så har jag mailat, jobbat och varit överdrivet engagerad på facebook. Tycker nästan synd om mina vänner där, som bombats av mig. Men jag har engagerat mig i allt annat än en betongmara. Skapat Sveriges (bästa/största/bredaste?) Trailgrupp på facebook. Joina Trail Sverige du också. Trailvågen är här för att stanna. Dags att åka med liksom ;) Varför sitta och vänta på att någon annan ska lyfta Trail i Sverige när jag kan göra det själv? Sedan kan man ju prenumerera på mig också som person om man gillar att bli bombad på facebook.

Oroa er inte. Snart har jag mer att göra och kan låta tangenterna slappna av en stund. Adepterna är ute och röjer på sina nya november-scheman och Miranda funderar på om det är Åre-väskan som ska packas upp först eller Italien-väskan. Eller den halvpackade NewYork-väskan….

 

3 Comments

 1. Bra beslut att stanna hemma, du är en klok kvinna! :)
  Och TÄNK så mycket tid du plötsligt får över till att hitta på en massa andra inspirerande saker och event och jag vet inte allt!!
  Puss

  • Miranda Kvist

   Tack för kommentaren gulliga Sonja! Hhaa jaa… lite FÖR MYCKET tid om jag ska vara ärlig :-) Måste lära mig att titta på film!

 2. MoALanta

  Bra val att stanna hemma.. mindre bra val att ha trail på facebook. Åh, ska jag behöva skaffa facebook?.. Eller så får jag uppdateringar via din blogg/funbeat?

Comments are closed.