Sumpan kan också!

20121030-192734.jpg

Det är inte Italien. Det är inte Åre. Det är inte New York.

Men det var vackert och det var välbehövligt.

Just i denna stund skulle jag vara i New York egentligen. Stormen ser ut att ha ”blåst över”. Vi har bestämt oss för att se New York nästa år.

Tror jag i alla fall. Nej, jag kommer nog inte panikboka något de närmsta dagarna.

Life is what life is. Ingen idé att gräma sig. Det känns bara alldeles för osäkert att dra dit nu. Jag hoppas innerligt att allt blir som vanligt för alla de som lyckats ta sig över eller lyckas ta sig över de närmsta dagarna. Jag undrar också hur jag lyckades boka just den orkandrabbade dagen. Jag tror vi har givit upp New York för denna gång om jag ska vara ärlig.

Det var aldrig bara marathonet. Marathonlopp har jag gjort många. Det var staden, det var äventyret, det var jag och syrran på restauranger, butiker, sevärdheter och annat. Vi vill inte riskera att komma dit till översvämningar och stängda sevärdheter osv.

Men som sagt. Jag hoppas det blir en marathonfest för alla andra ändå!! Jag får vänta ett år till :-)

4 Comments

  1. Och jag hade liksom väntat mig en massa inlägg från härliga New York;), eftersom du är så duktig på att uppdatera även när du är ute och reser.

    Men vilket beslut ni än tar så är det nog det rätta, det går ju säkert inte riktigt veta vilket som är det bästa beslutet.

    • Miranda Kvist

      Åhhh NIna.. tro mig, det hade jag också väntat mig!

  2. Fin header! :)

  3. Lisa

    Miranda jag tycker att du gör helt rätt. Lyssna på din magkänsla och ingen annans. Jag hade heller inte velat åka dit för första gången nu bara ett par dagar efter den här stormen och undrat om affärer är öppna, om tunnelbanan funkar, om gatorna är röjda osv. New York är en sån häftig stad, jag har själv varit där tre gånger och jag förstår verkligen din känsla att du vill åka dit och uppleva allt utan en massa ovisshet. Kram till dig och din syster!

Comments are closed.