Ikväll vet vi !?

Hejsan mina vänner.

Jag kan stoltsera med 14,5h träning förra veckan. Endast 5h var löpning, så får jag verkligen säga att jag tränade 9,5 alternativt…? Hmm… jag får väl säga kompletterande träning då.

Det var en himla omtumlande vecka med både gott och ont. Gott var ju att jag fick in träning innan jobbet (två dagar!) och lyckades låta bli att springa från måndag till fredag (för att vila knät, inte brist på motivation kan jag lova!!). Det sämre var ju förstås att mitt knä ballade ut lite efter marathondistansen i lördags.. men jag kanske ska få skylla mig själv där då. Fortsatte dock inte efter 48km fastän det fanns energi för flera mil till.. Har man ett känsligt knä kanske man inte ska räkna med några 50-70km ändå.

Så istället för att berätta antal kilometer får jag väl helt sonika rada upp världens mest varierande vecka i Miranda Kvist’s historia.

Löpning: 48km, 5h

Spinning: 3h

Smidighet & rörlighet: 2h30min (Bodybalance 1h, Pre-/rehabträning: 1,5h)

Styrka: 2h30min (Crosstraining: 1h, Kettlebells: 30min, Core-styrka: 1h)

Vattenlöpning: 1h20min (varav 20min simning)

Övrigt: 1h (Bodycombat 1h)

Kommentar?

Jag vill inget annat hellre än att skriva endast: ”Löpning 123km”. Typ. Och det vet ni ju. Så jag ska gå vidare jag lovar. Fokusera på det positiva. Kämpa Miranda.

Från Bislett. Sådär 24h efter tävlingsstart.

Denna vecka ska jag fortsätta min alternativa bana. Försöker fundera på hur länge jag mentalt skulle klara av att låta bli att springa. Resten av januari? Jorå. Om jag måste. Men måste jag?

Svaret får jag förhoppningsvis ikväll, då jag träffar naprapaten. Ska till Access Rehab som är specialiserade på löpare. Jag är nervös. Tänk om dem säger att jag inte får springa på länge. Att jag måste börja om från noll osv. Hur reagerar jag då? Nja.. smärta i hjärtat.

Ska inte stressa upp mig själv i onödan utan invänta besked. Att fly landet och gräva ner sig någonstans och aldrig återvända får jag vänta med.. tills jag fått besked. Nej mamma du behöver inte vara orolig. Jag skämtar. Nog ;)

Så be till Löpargudinnan för mig ikväll. Tack kompisar.

2 Comments

  1. Snart är du Du med alla på gymmet och då är du fast. Har du anmält dig till CrossFit-SM (13/11, Solnahallen) än?

    • Miranda Kvist

      Hahaha… nääääärååååå! I löparspåret i själ och hjärta.. men lite på gymmet!

Comments are closed.