Kära LöparGudinnan….

Kära LöparGudinnan…

Om mitt högerknä bara blir 210% som innan – när det pallade med alla möjliga eskapader som jag utsatte det för – så lovar jag att:

 • spendera löjligt mycket tid på gymmet i förebyggande prehab-syfte
 • ta bort alla onödiga ”skit-mil” och bara ha 3 löppass i veckan
 • gå på spinning 2ggr i veckan och vara glad, jag lovar….
 • träna läskigt mycket alternativ träning – så mycket att gympersonalen ska kunna mitt namn.
 • rulla knät på foamrollern minst en gång om dagen, gärna två.
 • tvinga mig till simhallen och därmed variera träningen lite mer.
 • aldrig kompromissa med vilan!
 • få världens starkaste bål, höft och rumpa-parti
 • fortsätta vara en jäkligt glad löpare :-)
Måndag Tisdag Ondag Torsdag Fredag Lördag Söndag
Morgon Spinning 45min Spinning 45min Vila Långpass 20-50km Långpass 20-50km
Lunch (Kanske: Crosstraining 45min)
Kväll (Kanske: Core 30min + Prehab 30min) Löpningintervaller Crosstraining (funktionell styrka) 55min + 5km löpning + Core 30 min 19.00 Core 30 min + Shape (Styrka + rörlighet) 55min

Okej. Jag förstår att det är önsketänkande att tänka 50km + 50km på helgerna… men snart igen så! Det ni ska bli förbluffade över är den obscena mängden pass jag har lagt in…. Men jag gör ju VADSOMHELST för att bli precis som innan. Så kanske finns det möjlighet att plocka bort lite alternativt i sommar och bara springa…mm… asfalt, terräng, bana, grus, m.m. Porr för en löparhjärna.

Okej. Vi kör på ett upplägg liknande detta ett tag framöver. Ska nog gå vägen även om jag inte kommer starta med intervaller det första jag gör. Eller springa 50km+50km. Men ni kanske förstår lite var jag vill komma i alla fall.

Idag har jag för övrigt sovit ut och jag är senare till jobbet än vad jag var igår – trots spinning – bra va… de é stabilt.

Ps. Missa inte tävlingen om ett pris från Snowandmotion!

3 Comments

 1. wow. Tur att jag tycker så illa om spinning, så slipper jag kopiera ditt schema … Det är farligt att läsa träningsbloggar, man jämför sig så lätt och eftersom jag inte tillhör de som tränar så hårt som du och andra så blir det lätt lite snett. Därför ska jag vara glad över mina planerade 45 km i veckan plus yoga och styrkepass. Utomhus, då. Styrkan – inte yogan …
  Du kommer att bli Superwoman, med extra allt!

 2. Det är ju du som ÄR löpargudinnan. Du får nog tillbe någon annan… :)

  Kram och heja!

 3. Har testat löpargudinnan hon verkar ha långledigt, så nu testar jag Gud, Buddah, Allah och hoppas att någon ska svara. Tydligen tyckte de att de blev en massa spam så jag blev förkyld istället och kanske missar helgens längdskidtävling

Comments are closed.