Upplevelser växer på träd

En god vän brukar säga att man skapar sina egna möjligheter. Definitivt. Som att gå igång på en italiensk sajt och sedan 2 sekunder senare sitta med bokade flygbiljetter till ett äventyr. Det är att skapa sig sin egen upplevelse.

Och det behöver inte vara bergslopp i Italien. Det kan vara att ställa sig i startgruppen på IFORM-loppet också. Framför sig har man action, äventyr och upplevelse!

20120817-084649.jpg

Ibland hör jag ”att det skulle jag aldrig våga”. Om diverse utmaningar. Människor som jag vet har kapaciteten för utmaningen i fråga. Utan tvekan. Men som inte kan ställa sig på startlinjen till trots.

Då brukar jag tänka på att man måste våga misslyckas för att lyckas. Som jag nämnt på bloggen tidigare. Ibland skiter det sig liksom. Men även då har man ju en upplevelse med sig i bagaget.

Som att jag nu börjar jaga de åtråvärda poängen till Ultra Trail Mont Blanc. Jag menar. Bara tanken på att stå på startlinjen för det loppet… jo det känns förstås helt galet inspirereande.. men också så skrämmer det ju skiten ur mig!! ;) Tro inget annat! 168km!! 9600 höjdmeter! Hjälp! Ett lopp som tar två dygn att genomföra! Runt ett berg!

Jag må ha en skön mix av tuffhet, naivitet och positivitet i min tävlingsskalle, men realisten inombords påpekar att det är ett oerhört svårt, krävande och långt lopp. ”Bara riktigt erfarna löpare klarar av det”.

Men realisten behöver man inte alltid lyssna på förstår ni. Då ställer man sig definitivt inte på startlinjen för ett marathon innan man fyllt 18år och aldrig sprungit ett längre lopp än 10km tidigare. Ej heller ställer man sig på startlinjen för 100km när man aldrig lubbat ett lopp längre än ett marathon. Och man anmäler sig definitivt inte till SwissAlpine 79km i bergen när man har noll koll på vad en höjdmeter är.

Men jag menar. Jag klarade ju allt det där. Så vad tusan.

Jag kommer gör allt för att ta mig till startlinjen.

Mållinjen blir en annan historia :-)

Resan till starten börjar NU.

10 Comments

 1. Sara

  TACK för din inspiration Miranda!

  • Miranda Kvist

   Tack själv!!

 2. Isabelle

  Vilket jäkla inlägg! BOOOOM sa det, sen fick jag en jäkla massa energi.. Grymt!

  • Miranda Kvist

   Jipppppii!! Härligt att höra, TACK!

 3. Kajsa

  Hybris for the win! :D

  • Miranda Kvist

   Haha! Vad tusan, varför kan folk inte bara TRO PÅ SIG SJÄLVA liksom ;D

 4. RIKTIGT inspirerande är du! Men det vet du säkert redan :) Fortsätt i samma stil!

 5. Fredrika

  Snacka om att du är HELT GRYM! Värsta bästa inspirationskänslan! Sånt där coolt som du gör vill jag också göra när jag blir stor… Jag och en kompi bestämde för någon vecka sedan att sommaren 2014, året vi fyller 18, ska vi stå på startlinjen i duoklassen på Fjällmaraton. Det är mycket tack vare din blogg som jag har fått upp ögonen för det loppet! Som sagt, jag tycker att du är helcool och världens bästa förebild. hoppas jag får träffa dig någon gång :)

 6. Michael

  Vill bara önska dig lycka till med poängsamlandet. Ska följa dig hela vägen till mållinjen.

  Jag ska också stå på den startlinjen om några år. Släpper en liten tår när jag tänker på lopp som går i alpterräng.

 7. It is almost certainly, however, a pleasant way
  to see acne subside more or less dramatically, depending
  on your skin type and severity of thhe problem. Susan admits ”I’ve had both done and I recommend the Restylane over the Collagen. Sometimes people think ”more is better” when it comes to skin cleansing and will scrub excessively.

Comments are closed.